Kan uw site of webwinkel wel een oppepper gebruiken? DeeSighn denkt graag met u mee! Of het nu gaat om een eenvoudige contactpagina, of een uitgebreide webshop met Enterprise Resource Planning-systeem (ERP): DeeSighn zorgt voor een oplossing die bij u past.

Ons ervaren team luistert naar uw wensen en ideeën, en zorgt voor een site of webwinkel die naadloos aansluit op uw bedrijf. DeeSighn gebruikt hoogwaardige, bewezen technieken om uw onderneming te laten slagen. Onze medewerkers hebben tientallen jaren IT-ervaring en runnen zelf verschillende webwinkels. Zij kennen het klappen van de zweep, en brengen u op de hoogte van alle ins en outs.

DeeSighn: voor websites en e-commerce

Afhankelijk van uw behoeften, maakt DeeSighn een (eenvoudige of uitgebreide) website met WordPress. Bent u geïnteresseerd in e-commerce, dan bieden wij verschillende opties. Wilt u uw webwinkel graag in eigen hand houden, dan bouwt DeeSighn uw shop graag in WordPress, aangevuld met WooCommerce. Draait uw webshop veel volume, of wilt u een grotendeels geautomatiseerde winkel, dan werken wij doorgaans met Prestashop. Op basis van uw wensen en ambities zorgt voor DeeSighn voor een oplossing die perfect op uw bedrijf aansluit.

Deesighn - Helpt u graag met het verbeteren van uw site of webshop

De drie kernwaarden van DeeSighn zijn:

Responsive – Geen enkele klant is helemaal gelijk: DeeSighn gelooft niet in kant en klare standaardoplossingen. U weet zelf het beste wat uw onderneming nodig heeft: op basis van uw voorkeuren, en onze kennis, zetten we samen een fantastisch resultaat neer.

Quality – DeeSighn biedt uw onderneming de beste service. Om deze te kunnen garanderen, gebruiken we uitsluitend hoogwaardige, bewezen technieken.

Support – Uw tevredenheid en succes staat bij DeeSighn centraal. We staan uw onderneming graag ter dienst: uw probleem is óók dat van ons.

Flexibiliteit

Als cliënt bepaalt u zelf waar de rol van DeeSighn begint én eindigt. Onze experts bouwen voor u een eenvoudige presentatiepagina, tot aan een uitgebreide webshop met geïntegreerd ERP-systeem. U kunt ervoor kiezen om uw site (of webwinkel) na oplevering zelf te onderhouden, maar DeeSighn kan dit ook voor u regelen. Van het invoeren van nieuwe producten, tot het verzenden van bestellingen aan toe!

Deesighn - Helpt u graag met uw site of webshop

DeeSighn bouwt en onderhoudt uw site of webwinkel, zodat u naar de technische kant geen omkijken meer heeft. Wij ontwerpen, bouwen en hosten uw site, en zorgen ervoor dat potentiële klanten hem gemakkelijk vinden (SEO, AdWords, etc.). Wij integreren ons ERP-systeem (DSCloud9) in uw webshop, en geven hands-on trainingen in het gebruik ervan. Door deze totale aanpak, kunt u zich volledig richten op het runnen van uw webwinkel.

Succesvolle site doen we samen

Mocht u onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u altijd via mail contact opnemen met onze support-afdeling. Als u bij DeeSighn een servicecontract afsluit, profiteert u van uitgebreide contactmogelijkheden (zoals via telefoon en Whatsapp) en garanderen wij u binnen twee uur een reactie.

DeeSighn kijkt samen met u naar de beste manier om uw wensen, en het potentieel van uw onderneming, te realiseren. Wij staan er voor om iets neer te zetten waar zowel u als wij trots op kunnen zijn. Daarom doet DeeSighn er alles aan om de technische kant van uw bedrijf te laten slagen. Het succes van úw onderneming is immers ook óns succes!

Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met DeeSighn. Hopelijk tot snel!

Hier vind je onze andere blogs.