DeeSighn laat uw webshop en bedrijfsadministratie draaien als een zonnetje. Met DSReports blijft u de baas over een uitgebreide administratie. Tijdens onze on-site training leggen we uit hoe uw bedrijf er optimaal van profiteert.

DeeSighn bouwt websites en -shops in WordPress en Prestashop die precies bij uw bedrijf passen. Met ons speciale Enterprise Resource Planning-programma (ERP) DSCloud9 heeft u alle vitale bedrijfsinformatie altijd binnen handbereik.

In deze blog vertellen wij u graag meer over een extra module, die uw bedrijfsadministratie nóg completer maakt. Daarnaast geven we meer informatie over hoe DeeSighn uw bedrijf klaarstoomt voor de nieuwe programma’s.

DSReports

Hoe meer informatie u over uw bedrijf en klanten heeft, des te beter kunt u inspringen op hun behoeftes. Er is echter ook een keerzijde aan een grote berg informatie. Specifieke data is een stuk lastiger te vinden zonder hulp. Aanvullende informatie is érg fijn om te hebben, mits de data goed georganiseerd is én snel doorzoekbaar.

Hier komt DeeSighns rapportagetool DSReports om de hoek kijken. Deze uitbreiding voor DSCloud9 maakt het mogelijk om uitgebreide data bij te houden. Postcodes van klanten, gedetailleerde informatie over uw orders, omzetgegevens, enzovoorts! Met DSReports stelt DeeSighn gemakkelijk uitgebreide managementrapporten op.

Deesighn administratie

Baas over uw administratie

De informatie uit DSCloud9 wordt overzichtelijk opgeslagen, en eenvoudig geëxporteerd naar een spreadsheetprogramma. Ons ERP-programma heeft standaard wel mogelijkheden om resultaten te rapporteren, maar deze zijn een stuk minder uitgebreid. Met DSReports is het mogelijk om verschillende zoekopdrachten te combineren en resultaten te filteren. Zo geeft DeeSighn u een geweldig inzicht in uw bedrijf: de knelpunten én nieuwe mogelijkheden.

Voor een klein extra bedrag maakt de rapportagetool het werk nét wat makkelijker. Daarnaast levert de extra data wellicht inzichten op die normaal gesproken niet op zouden vallen.

Rapportage administratie

Back to school

DSCloud9, eventueel uitgebreid met slimme modules, heeft uw bedrijf veel te bieden. Natuurlijk laten we uw medewerkers niet aan hun lot over. Hoewel DSCloud9 vriendelijk in het gebruik is, is een nieuw systeem altijd een fikse omslag voor uw personeel. Met een beetje hulp is uw administratie efficiënter dan ooit!

DeeSighn levert uw nieuwe site/webshop sleutelklaar op: in principe kunt u er meteen mee aan het werk. De nieuwe software en modules werken waarschijnlijk anders dan u gewend bent: met de on-site training van DeeSighn stomen we u klaar voor de nieuwe werkomgeving.

Sinds kort maakt DeeSighn haar klanten bekend met DSCloud9 tijdens een tweedaagse cursus. Op de eerste dag wordt het systeem bij u ingericht, en lichten wij u uitgebreid in over de nieuwe werkwijze. Uw personeel kan vragen stellen over wat er precies verandert, hoe ze hierop in kunnen spelen én op welke manier dit hun werk prettiger maakt.

Deesighn training administratie

Aan het werk!

Tijdens de tweede cursusdag wordt er concreet geoefend met het werken binnen DSCloud9. Na een korte uitleg creëert u in een testomgeving al snel offertes, facturen en orders. Voorheen besloeg de introductie één (intensieve!) dag.

Om de druk een beetje van de ketel te halen, en medewerkers nóg beter bekend te maken met DSCloud9, is DeeSighn overgestapt op een tweedaagse ‘mini-opleiding’. Hoewel de voorbereidingen in dit geval iets langer duren, is het op de langere termijn gunstig voor uw onderneming.

Als uw personeel nét iets langer oefent, kunnen werknemers zelf kleine problemen voorkomen of oplossen. Elk probleem dat u snel zelf afwikkelt scheelt kostbare tijd. Natuurlijk biedt DeeSighn altijd hulp als u er zelf niet uitkomt.

Wilt u weten wat DeeSighn voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hopelijk tot snel!