DeeSighn biedt u met DSCloud9 een overzichtelijk, robuust Enterprise Resource Planning-programma (ERP) voor uw bedrijfsadministratie. Hiermee heeft u alle belangrijke informatie over uw bedrijf altijd, en overal, binnen handbereik. Ook ideaal als u een grote webshop heeft, of meerdere kleine webwinkels uitbaat!

DSCloud9, gebaseerd op het open source-programma Dolibarr, heeft standaard veel mogelijkheden. Sommige functies zijn wel een beetje bewerkelijk. Met kleine extra modules voegt u nieuwe mogelijkheden toe, of worden bepaalde opties een stuk gebruiksvriendelijker. DeeSighn past het bedrijfsadministratiesysteem precies aan op uw wensen en eisen. Immers: uw succes is ook dat van ons!

Afronden

Stel dat een factuur op een raar bedrag uitkomt: 284,42 euro, bijvoorbeeld. In zo’n geval kan het aantrekkelijk zijn om een paar euro korting te geven. Als u het bedrag mooi afrondt kan dat een klant nét over de streep trekken.

Update total modules

Het klinkt simpel, maar helaas is dit in een ERP-systeem normaal gesproken niet zo eenvoudig. Om op een rond bedrag uit te komen moet u een kortingspercentage in rekening brengen, of het totaalbedrag exclusief btw aanpassen. Hierbij dient u ook rekening te houden met de omzetbelasting. Die verandert in deze situatie ook.

Slimme modules

Met de ‘Update Total’-module gaat het afronden van een factuurbedrag een stuk simpeler én sneller. U stelt een nieuw totaalbedrag in, en DSCloud9 komt automatisch met een kloppende factuur, inclusief btw. Voortaan kunt u de rekenmachine gewoon laten liggen!

Update Total modules

De ‘Update Total’-module is een kleine, slimme toevoeging aan uw DSCloud9 ERP-systeem. DeeSighn installeert de module tegen een (kleine) meerprijs. Veel modules zijn normaal gesproken alleen beschikbaar in andere talen: wij vertalen deze voor onze cliënten naar het Nederlands.

Klacht

Hoe goed u uw best ook doet: vroeg of laat krijgt een ondernemer te maken met klachten. Hoe groter uw onderneming is, des te vaker hebben cliënten vragen of opmerkingen. Het kan lastig zijn om het overzicht te bewaren, terwijl uw klanten wel op een antwoord wachten.

De module ‘Ticket’ verzamelt alle meldingen van klanten. Hiermee krijgen uw medewerkers toegang tot één gezamenlijke mailbox. Informatie over de klacht, screenshots en de prioriteit van een melding komen in één overzicht te staan. Eventueel kunt u een bepaald probleem handmatig aan een medewerker toewijzen om snelle service te garanderen.

ticket modules

Daarnaast biedt ‘Ticket’ de mogelijkheid om te checken of klachten inmiddels verholpen zijn. Dankzij deze slimme module blijven klachten nooit lang liggen, en blijven uw klanten tevreden!

ticket modules

Wist u dat DeeSighn een speciaal servicecontract op maat aanbiedt zodat uw site of webshop nooit lang offline is? Hier leest u er meer over!

Service van DeeSighn

‘Update Total’ en ‘Ticket’ zijn slechts twee voorbeelden van slimme modules die uw werk nét even wat efficiënter en overzichtelijker maken. We vertellen u natuurlijk graag meer over onze bedrijfsadministratie in de cloud en de beschikbare modules. Voordat u met DSCloud9 aan het werk gaat, geven wij u (en uw personeel) natuurlijk een uitgebreide hands-on stoomcursus.

Wilt u weten wat DeeSighn voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hopelijk tot snel!