Voor het bouwen van uw website gebruikt DeeSighn WordPress-software. WordPress is een van de populairste systemen voor websites en blogs. Ruim 60 miljoen websites werken met deze robuuste, gebruiksvriendelijke software. Niet gek, want WordPress biedt u een paar belangrijke voordelen!

WordPress: simpel en effectief

Een groot pluspunt van WordPress is dat het vrij eenvoudig werkt. U hoeft zelf eigenlijk geen verstand te hebben van computertaal om met een WordPress-site te beginnen. DeeSighn zorgt voor de hosting en het ontwerp van uw pagina, waarna u zelf simpel artikelen, foto’s of video’s plaatst. Als u wel eens met een tekstverwerker gewerkt heeft, kunt u waarschijnlijk ook prima uit de voeten met WordPress.

Fijn aan WordPress is verder dat er verschillende lay-outs beschikbaar zijn, waardoor u zelf geen site hoeft te ontwerpen. Veel van deze ‘templates’ zijn gratis beschikbaar, of online te koop (voor een paar tientjes tot meer dan 200 euro). De veelzijdigheid van WordPress, en de grote keuze aan templates, betekent dat het ook niet zo moeilijk is om uw site ‘responsive’ te maken. Het aantal devices (pc, tablets, smartphones) waarop iemand uw website kan bekijken is enorm, en het is belangrijk dat uw site er altijd piekfijn uitziet.

Doe-het-zelf

Wordpress DIY

WordPress werkt eenvoudig, maar is tegelijkertijd óók veelzijdig. Door middel van ‘plug-ins’, kleine stukjes software, voegt u gemakkelijk nieuwe functies aan de site toe. U kunt hier zelf mee experimenteren, maar DeeSighn helpt u natuurlijk graag met het uitbreiden van uw site. Denk aan de integratie van social media, of e-commerce plug-ins. Het runnen van een webwinkel wordt simpeler dan ooit! Met bijvoorbeeld de WooCommerce-plug-in, bouwt DeeSighn in korte tijd een prima webshop voor u.

Een webshop met WordPress en WooCommerce is robuust, professioneel en zéér flexibel. Deze combinatie is bij uitstek geschikt voor een beginnende webwinkel. Deze programma’s geven u de mogelijkheid om zelf veel technische aspecten te regelen, en met de inhoud van uw site te werken. Als u liever fulltime met het commerciële aspect bezig bent, dan is het interessant om uw webwinkel grotendeels te automatiseren. In dat geval biedt DeeSighn u ook een eigen Enterprise Resource Planning-programma aan, DSCloud9. In dit systeem lopen bestellingen automatisch binnen, en houdt u bijvoorbeeld makkelijk de voorraad, contactgegevens en administratie bij. Dit systeem is vooral handig als u een behoorlijk grote, of zelfs meerdere webshops heeft.

Zoeken en vinden

WordPress is een zogeheten ‘open-source’-programma. Het is gratis beschikbaar, en verschillende mensen werken samen om de software telkens te verbeteren, en elkaar te helpen. Dit drukt voor u de kosten, en de kans is groot dat de ‘plug-ins’ die u zoekt gratis te gebruiken zijn. Hoe uitgebreider uw site wordt, des te meer komt enige kennis van computertalen als CSS, HTML of PHP van pas. U kunt kiezen voor een eenvoudige site, en deze na wat studie zelf uitbreiden, of meteen beginnen met een uitgebreide variant. DeeSighn is u in beide gevallen van dienst!

Groei WordPress

Het maken van een mooie site is één ding. Mensen moeten hem natuurlijk wel kunnen vinden op het web. Hiervoor bestaan verschillende Search Engine Optimalization(SEO)-plug-ins, die u helpen uw content zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zoekmachines als Google. Als u zich liever niet bezighoudt met de technische kant van uw site, dan neemt DeeSighn deze verantwoordelijkheid natuurlijk graag op zich.

Vooruit, met DeeSighn en WordPress

Bij DeeSighn kijken we het liefst samen met u naar de beste manier om uw wensen te realiseren. Hier leest u meer over onze aanpak. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hopelijk tot snel!